fbpx Skip to main content

Bobby's Bar

Bobby’s Bar is de perfecte bar om te genieten van de beste cocktails en gin&tonics. De barmedewerkers zijn gepassioneerd, goed opgeleid en staan voor je klaar om de cocktail of gin&tonic van je dromen te maken. Het menu heeft voor ieder wat wils, verandert elk seizoen en bevat ook heerlijke hapjes (bijpassend bij je drankje).

Bobby’s Bar is een hippe en gezellige bar waar je heerlijk kunt ontspannen met je vrienden, familie of collega’s. Daarnaast kun je bij Bobby’s Bar ook terecht voor cocktail workshops en gin tastings. Onze barmedewerkers delen hun kennis over cocktails en gin&tonics graag met je!

Momenteel zijn er vier Bobby’s Bar locaties in Noord-Brabant. Je vindt Bobby’s Bar altijd in het centrum van een bruisende stad, inclusief gezellig terrasje.

Daarnaast komt Bobby’s Bar ook naar je toe met onze unieke en opvallende cocktailbus (Bobby’s on the Road). Deze is te boeken voor bruiloften, bedrijfsfeesten, evenementen en festivals in de gehele Benelux. Geheel in stijl maken onze ervaren bartenders de lekkerste drankjes voor je gasten of bezoekers.

Locaties

Helmond | Steenweg 11
Eindhoven | Kleine Berg 40
Eindhoven | Stratumseind 27
Den Bosch | Snellestraat 46

Werken bij Bobby's Bar

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de horeca? Wil jij leren hoe je perfecte cocktails en gin&tonics maakt? Én wil jij werken binnen een groeiend concept in een warm en enthousiast team? Kom dan werken in de hippe en stijlvolle Bobby’s Bar. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en gepassioneerde bartenders om het team van Bobby’s Bar te komen versterken. Bekijk de openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie.

Bekijk de vacatures