fbpx Skip to main content

Plan B

In het hart van Helmond’s uitgaansgebied bevindt zich Plan B, een café dat zowel de perfecte plek is om te borrelen als om een avond uit te gaan. De locatie beschikt niet alleen over een uitgebreide bar, maar biedt ook een sfeervolle serre en een ruim, zonovergoten terras op het bruisende Havenplein, met een prachtig uitzicht op het schilderachtige Burgemeester Geukerspark.

Plan B richt zich op een diverse doelgroep in de leeftijdscategorie van 18 tot 50 jaar. Of je nu wilt genieten van een ontspannen tijd op het terras, gezellig wilt borrelen of de dansvloer op wilt voor een avondje stappen, bij Plan B kan het allemaal.

Het café verwelkomt gasten vijf dagen per week met zijn deuren open en sluit nauw aan bij alle bekende evenementen in Helmond. Of het nu gaat om de levendige festiviteiten tijdens Carnaval, de feestelijke sfeer van de Koningsfeesten, het muzikale spektakel van Helmond Live, de bluesmuziek van de Bluesroute of zelfs live-uitzendingen van sportwedstrijden, Plan B is de plek waar je moet zijn.

Locaties

Helmond Havenweg 18

Openingstijden

Maandag 16:00  – 23:00
Dinsdag en woensdag Gesloten
Donderdag 16:00 – 23:00
Vrijdag 16:00 – 03:00
Zaterdag 16:00 – 03:00
Zondag 16:00 – 23:00

Meer informatie

Facebook
Instagram