fbpx Skip to main content

Bobby's Beach

 

Vakantie vier je tijdens de zomermaanden op het stadsstrand midden in het centrum van Helmond. Groene palmen, lekker muziekje, strandstoeltjes en een beach bar. Voeg hier heerlijke cocktails, gin&tonics, een bucket zomerse biertjes en lekkere Italiaanse gerechten aan toe en je hebt het perfecte vakantietafereel. Dit kan gewoon achter Bobby’s Bar Helmond op het vernieuwde stadsstrand.

Bij Bobby’s Beach kun je genieten van de lekkerste Italiaanse gerechten van Ristorante Sicilia. Heerlijke hapjes, pasta’s, pizza’s, salades en wraps. Regelmatig vinden er ook leuke evenementen en activiteiten plaats op Bobby’s Beach. Houdt hiervoor onze socials in de gaten.

Locaties

Helmond | Steenweg 11

Openingstijden

Maandag: 18:00 – 00:00 uur
Dinsdag: Gesloten
Woensdag & donderdag: 18:00 – 01:00 uur
Vrijdag & zaterdag: 16:00 – 02:00 uur
Zondag: 16:00 – 00:00 uur

Werken bij Bobby's Bar

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de horeca? Wil jij leren hoe je perfecte cocktails en gin&tonics maakt? Én wil jij werken binnen een groeiend concept in een warm en enthousiast team? Kom dan werken in de hippe en stijlvolle Bobby’s Bar. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en gepassioneerde bartenders om het team van Bobby’s Bar te komen versterken. Bekijk de openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie.

Bekijk de vacatures