fbpx Skip to main content

The Black Cat

The Black Cat is een hoogwaardige ambachtelijke cocktailbar met kleine hapjes van over de hele wereld.

Door het gebruik van innovatieve ideeën en technieken zijn we in staat om nieuwe smaken en texturen toe te voegen aan alledaagse ingrediënten in onze sterke dranken, waardoor de consument bekende smaken op een nieuwe manier kan proeven. Elk drankje is een unieke ervaring, van rook, schuim, infusies en vetspoeling tot melkklaringen en knallende bubbels.

Al ons eten en drinken is visueel verbluffend en versterkt een multisensoriële drinkervaring. Dit alles gebeurt in een ontspannen ruimte waar mensen kunnen samenkomen en genieten van een intiem gesprek onder het genot van heerlijke drankjes vergezeld van kleine barhapjes, met een selectie van zowel traditionele en bekende “hapjes” als enkele meer exotische en minder bekende internationale gerechten.

Het drank- en voedselmenu is geïnspireerd op exotische smaken van over de hele wereld, maar ook op herinneringen die dicht bij huis liggen, zoals zelfgemaakte bitterballen of een gedeconstrueerde appeltaartcocktail.

De ruimte is uitnodigend met schemerige en warme sfeerverlichting in een gezellige ruimte die vintage en geupcycled meubilair combineert met een chique en modern interieur, evenals subtiele elementen van verre exotische landen door kleine details in het decor. De muziek is een verlengstuk van het concept en een belangrijk element om de juiste stemming te creëren, van indiepop en jazz doordeweeks tot deephouse-lounge in het weekend.

Adres

Kerkstraat 16
5611 GJ, Eindhoven

Openingstijden

Opening soon…

Meer informatie

Website
Facebook
Instagram

Werken bij The Black Cat

Ben je sociaal, creatief en heb je een passie voor cocktails en eten? Als het antwoord ja is, kom dan bij The Black Cat werken!

We can’t wait to meet you 🖤

Bekijk de vacatures