fbpx Skip to main content

STR’EAT Bars & Kitchens (opening eind 2023)

STR’EAT is een unieke plek op een iconische plaats op Strijp-S. Een nieuwe huiskamer voor de mensen op Strijp-S maar hiernaast ook voor heel Eindhoven en regio.

Op een locatie die het verleden en het heden uitstraalt komen tien unieke keukens en drie onderscheidende barren samen op één opvallend mooie locatie; het Veemgebouw aan de Torenallee op Strijp-S.
In een robuuste industriële setting lees je in de ochtend je krantje. Dit met een heerlijke cappuccino of smoothie. Samen met dagvers gebak of knapperende croissantjes. Een plek om samen te komen met je zakelijke relaties. Of even alleen om te werken of te studeren. En ondertussen kun je genieten van heerlijke lunches die de verschillende keukens voor je bereiden. Later in de middag en avond is het dé plek om te borrelen, te proosten, op het terras te genieten van de zon of een heerlijk hapje te eten. Er komen binnen ruim 200 zitplaatsen en op het gevelterras ruim 160.
STR’EAT draait niet alleen om food of drinks maar juist om de combinatie en dat in een onderscheidende en pakkende beleving. Een snelle hap kan, maar uitgebreid borrelen met heerlijke speciaalbieren en de beste cocktails in combinatie met shared dining kan ook.
Er worden geen disposables gebruikt, enkel glas en servies.

STR’EAT is een vernieuwende ‘all day’ horecaformule voor verschillende doelgroepen en sluit maximaal aan bij bestaande evenementen in Eindhoven en Strijp-S, maar zal zelf ook actief worden op het gebied van passende events binnen het concept. Denk hierbij aan speciaalbier events, events rondom een food thema, speciale proeverijen, demonstraties rondom food en drinks en laagdrempelige live optredens.

Locatie

Eindhoven | Torenallee 86-02

Openingstijden

Maandag: 09:00 – 23:00 uur
Dinsdag: 09:00 – 23:00 uur
Woensdag: 09:00 – 23:00 uur
Donderdag: 09:00 – 23:00 uur
Vrijdag: 09:00 – 01:00 uur
Zaterdag: 09:00 – 01:00 uur
Zondag: 09:00 – 23:00 uur

De keukens zijn open tot minimaal 22:00 uur

Looking for innovative food concepts with guts.

Ben je eigenaar van een eigen foodconcept of restaurant? En wil je jouw keuken inmengen midden op Strijp-S? Samen maken we er een succes van.

Ben je een startende ondernemer en wil je graag de mogelijkheid om jouw concept te starten met onze hulp? Laat van je horen, wij helpen je graag met de opstart van jouw unieke food-concept en dromen.

Heb je interesse om binnen STR’EAT je eigen onderneming te runnen? Mail ons dan voor een kennismaking op; info@streat.nu

Mail direct